Hae rahastonhoitajaksi!

HAKUILMOITUS
Haluatko tutustua kotimaiseen tiedejulkaisemiseen ja päästä suunnittelemaan perinteisen mutta uudistumishaluisen yhdistyksen taloutta ja toimintaa? Suomen kirkkohistoriallinen seura (SKHS) hakee rahastonhoitajaa. Tehtävä on sivutoiminen.

SKHS on yksi vanhimmista tieteellisistä seuroista ja ainoa kirkkohistoriaan keskittynyt tieteellinen seura Suomessa. Seuran toiminta kohdistuu tieteelliseen julkaisutyöhön ja kirkkohistorian uusimpia tutkimustuloksia esittelevään toimintaan. Seura julkaisee vuosittain 1–2 tieteellistä monografiaa sekä vuosikirjan. Seura on sekä Tieteellisten seurain valtuuskunnan että Suomen tiedekustantajien liiton jäsen.

Rahastonhoitaja vastaa seuran talousasioista. Keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat laskutus, laskujen ja palkkioiden maksu, valtionapuhakemuksen laatiminen yhdessä kustannusjohtajan kanssa sekä talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelu. Työssä on apuna tilitoimisto, joka hoitaa kirjanpidon. Lisäksi rahastonhoitaja osallistuu seuran kokouksiin. Rahastonhoitaja kuuluu yhdessä puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin ja kustannusjohtajan kanssa seuran työvaliokuntaan, joka hoitaa seuran ajankohtaisia, käytännöllisiä asioita. Tehtävän vaatimat työskentelytunnit vaihtelevat merkittävästi vuodenkierron mukaan.

Työskentely SKHS:n rahastonhoitajana tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toimia vastuullisessa tehtävässä talousasioiden parissa. Tehtävässä saat kehittää työtapoja itsenäisesti ja pääset  työskentelemään osana pientä dynaamista yhteisöä. Kiinnostuksestasi riippuen tehtävään voidaan sisällyttää myös julkaisutoimintaan tai tapahtumajärjestämiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta käydä ajoittain Helsingissä. Rahastonhoitajan vuosittainen palkkio on ollut 2 200 euroa.

Toivomme hakijoilta:
– Soveltuvaa kaupallista koulutusta tai käytännön kokemusta taloustehtävistä
– Hyvää organisointikykyä ja kokemusta aikataulutetusta työstä 
– Sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn ja seuran toiminnan kehittämiseen
– Vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä

Vapaamuotoiset hakemukset (hakemus + ansioluettelo) pyydämme toimittamaan 8.12.2023 mennessä osoitteeseen info[at]skhs.fi.

Haastattelut pidetään joulukuussa etäyhteydellä.

Lisätietoja antaa seuran varapuheenjohtaja Sini Mikkola (sini.mikkola[a]uef.fi).
Työ alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan 2024.