CFP: Suomen kirkkohistoriallisen seuran Uuden tutkimuksen illat 2016-2017

Hyvä kirkkohistorian asiantuntija,

oletko halukas kertomaan tutkimusaiheestasi asiasta kiinnostuneelle yleisölle? Suomen kirkkohistoriallinen seura etsii nyt esitelmöitsijöitä lukuvuoden 2016–2017 Uuden tutkimuksen iltoihin.

SKHS:n Uuden tutkimuksen illat järjestetään loka-huhtikuussa (pl. tammikuu) kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 17.15. pääsääntöisesti Helsingin yliopistolla. Luennot koskevat uusinta tutkimusta kirkkohistorian saralta niin Suomesta kuin maailmalta. Esitelmien teemat ovat vaihdelleet kuluvana lukuvuonna antiikin ja keskiajan lapsuudesta Ukrainan ortodoksiin kirkkoihin 2010-luvulla (http://www.skhs.fi/toiminta/utit/).

Tyypillisesti illat koostuvat yhdestä 45 min esitelmästä ja keskustelusta, mutta myös 2-3 esitelmän miniseminaarit ovat mahdollisia. Kuulijakunta koostuu niin SKHS:n jäsenistä kuin myös muista aiheesta kiinnostuneista. Puhujaksi voivat tulla niin kokeneet esitelmän pitäjät kuin tuoreet tekijätkin.

Kiinnostuneita pyydämme esittämään alustavan otsikon lähettämällä sähköpostia seuran sihteerille (info[at]skhs.fi) 23.5. mennessä.